Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs
  • 26.04.2024. 09:00

Za organsku proizvodnju 14 miliona dinara iz pokrajinske kase

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od dva miliona dinara, dok minimalan iznos  po jednoj prijavi iznosi 50.000 dinara.

Foto: Depositphotos/ robert_g
  • 76
  • 12
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo otvorio je konkurs za sufinansiranje organske proizvodnje u Vojvodini. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 24.maja.

Za nabavku priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju u ovoj godini opredeljeno je ukupno 14 miliona dinara.

"Cilj je unapređenje organske Vojvodini. Sredstva za podršku investicijama dodeljuju se bespovratno, a utvrđuju se u iznosu do 80 odstood prihvatljivih troškova", navodi se na sajtu Sekretarijata

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od dva miliona dinara, dok minimalan iznos  po jednoj prijavi iznosi 50.000 dinara. Na konkursu mogu učestvovati fizička i pravna lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu

Sve detalje konkursa možete pogledati u dokumentima ispod teksta. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 021/487-4601 radnim danima od 12 do 14 sati.


Dokumenti


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Organska proizvodnja Konkurs Nabavka opreme Nabavka mehanizacije Uslovi konkursa Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".