Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaći proizvodi
  • 19.04.2024. 09:00
  • Grad Beograd, Beograd

"Dani domaće kuhinje" 27. i 28. aprila u Beogradu

Posetioci će moći da probaju i kupe domaće proizvode: sireve, meso, zimnicu, namaze, med, kolače, sveže jagode i još mnogo toga.

Foto: Udruženje “Hrana sa naših polja”
  • 128
  • 24
  • 0

Manifestacija “Dani domaće kuhinje” biće održana 27. i 28. aprila u TC AVA u Beogradu. Posetioci će moći da probaju i kupe domaće proizvode: sireve, meso, zimnicu, namaze, med, kolače, sveže jagode i još mnogo toga.

"Cilj je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i nalaženje načina da pronađu svoje mesto na tržištu", navode organizatori iz Udruženja “Hrana sa naših polja” koje je do sada organizovalo veliki broj sličnih događaja.

Tokom dva dana predstaviće se 15 proizvođača koji će izložiti i sve ono što je potrebno za predstojeću prvomajsku i uskršnju trpezu.

"Zamirisaće i domaće štrudle, a na čašu domaćeg vina niko neće ostati ravnodušan. Uz domaći kačkavalj i suhomesnate proizvode, posetioci će moći da probaju i med, kolače."

Najmlađe posetioce očekuju medenjaci, domaće palačinke i različiti namazi, kao i slatkiši. Sajam se oba dana održava od 10 do 21 čas, a ulaz je besplatan.


Tagovi

Sajam hrane Dani domaće kuhinje Udruženje Hrana sa naših polja Domaći sirevi Domaći kolači Med Zimnica


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".